Внасяме предложение за прекратяване на концесията на пристанище Росенец. Това съобщи в

...
Внасяме предложение за прекратяване на концесията на пристанище Росенец. Това съобщи в
Коментари Харесай

Кирил Петков: Предлагаме прекратяване на концесията на пристанище Росенец

Внасяме предложение за преустановяване на концесията на пристанище " Росенец ". Това съобщи в Народното събрание съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" Внасяме предложение за вкарване назад на контрола на българската държава в пристанище " Росенец ". Нашето предложение ще приключи концесията на пристанище " Росенец ", която беше увеличена от служебния кабинет с 24 години без претекстове. Вярваме, че контролът на това пристанище е основно за българската страна и по принцип всички основни инфраструктура би трябвало да бъдат в контрола на България, изключително тези по границата ", съобщи той.

Петков акцентира, че е стратегическа цел влизането в Шенген и това е огромна стъпка в тази посока. Той посочи, че Министерството на превоза може да оперира това пристанище и ще има доходи от това, само че напълно под български надзор. 

" По този метод ние заявяваме ясно, че Шенген е наша национална цел. Оттук нататък няма да се предават български основни обекти без претекстове и да се удължават с неразбираеми цели. Това е методът, който това държавно управление и този парламент ще продължи ", изтъкна съпредседателят на " Продължаваме промяната ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР